Mark Baert
Volledig scherm
© Mark Baert

800 betogers tegen geweld in Israël aan Brussel-Centraal

Maar liefst 800 mensen protesteren op dit moment aan het Centraal Station in Brussel. Ze protesteren tegen het geweld dat de Palestijnen ondergaan in Israël. Daarbij herdenken ze ook de 58 dodelijke slachtoffers die gisteren om het leven zijn gekomen in Gaza.

64 reacties

  • Christophe Vandepoel

    6 jaar geleden
    Miek Dirickx Het probleem is, die landen die je opnoemt haten de palestijnen. Ze verjagen ze, vervolgen ze, martelen ze en vermoorden ze. Maar dat mogen we niet zeggen, de wereld moet blijven geloven dat Israël de grote boosdoener is. Jordanië heeft jaren terug alle palestijnen die in Israël wonen herhuisvestiging en Jordaans staatsburgerschap aangeboden. Zoek nu eens op hoeveel palestijnen er juist vertrokken zijn uit Israël en voor Jordaans staatsburgerschap gekozen hebben.
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Waarom gaan ze ginder niet van hunne tamtam maken ?
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Waarom worden die allemaal niet opgesloten? Zijn dat aanhangers van Hamas? Spelen die hier de mol ?
  • Harry Vermeulen

    6 jaar geleden
    Die zijn zelf nog niet ter plekke geweest . Was tot ik daar geweest was ook pro voor de Palestijnen maar wat is me dat een arrogant en haatdragend volk.
  • Johan Emmers

    6 jaar geleden
    Die hadden niks anders te doen vandaag, hun leefloon word toch gestort. En de rest vd Belgen zijn gaan werken, zoals het hoort...