Volledig scherm
PREMIUM

Jeff Hoeyberghs maakt zich kwaad op rookwetgeving: "Pervers is het!"

Vlaanderens bekendste plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (56) schopt kabaal. Alweer. Op Facebook schrijft Jeff het volgende: "Om een kind onder het mom van passief roken twee jaar te ontvaderen, terwijl rokende zwangeren vrijuit gaan, is dermate persvers dat het idee enkel van de duivel zelf kan komen. De duivel is een vrouw, dat staat bij deze vast", brult hij in Tv Familie. 

6 reacties

  • bruno desmaele

    6 jaar geleden
    zo een verbod is wenselijk maar tegelijk zinloos. Dat kan toch niet gecontroleerd worden. Iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid voor zijn eigen kinderen.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Ja Jef, roken zou volledig moeten afgeschaft worden. Mijn hart bloedt als ik in deze tijd jonge mensen er mee zie beginnen. Wat is er nu fijn aan roken ?
  • Sandy Bekaert

    6 jaar geleden
    En gelijk heeft hij. Al vind ik wel dat er ook een boete zou moeten komen voor ouders die in een afgesloten auto roken waar kinderen in zitten. Maar zwangere vrouwen die roken dat vind ik mishandeling nog voor het kind geboren is. Als je die verantwoordelijkheid al niet kan nemen om te stoppen met roken dan vind ik niet dat je klaar bent om moeder te worden
  • Guy Boeykens

    6 jaar geleden
    en gelijk heeft hij
  • Jean Paul Peelis

    6 jaar geleden
    Groot gelijk Jef.