De 'Seabed Constructor' van Ocean Infinity speurt naar het wrak van de verdwenen vlucht van Malaysia Airlines.
Volledig scherm
De 'Seabed Constructor' van Ocean Infinity speurt naar het wrak van de verdwenen vlucht van Malaysia Airlines. © AP

Luchtvaartexperts: "Belachelijk waar ze nu naar wrak MH370 zoeken"

Luchtvaartexperts beweren te weten waar de kans het grootst is om het wrak van de verdwenen vlucht MH370 alsnog te vinden. Dat is níet waar er op dit moment nog gezocht wordt, maar zo'n 1.000 km zuidelijker. Over enkele weken zit die laatste zoektocht erop, maar het is niet uitgesloten dat er daarna nog zullen volgen.

6 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    ze zullen in ieder geval wel iets te verbergen hebben neem ik aan,volgens mij mag het niet gevonden worden,ze kunnen wel gebouwen pin pointen en er een raket op afsturen maar zo een grote vlieger is niet te vinden,raar
  • Jenne Vergeer

    6 jaar geleden
    Waarom moet na 4 jaar nog altijd gezocht worden? Zit er iets verdachts in dat vliegtuig? De ramp in de Blijmermeer in Holland was ook met verdacht pakketje nm uranium. Werd alles aan gedaan om alles geheim te houden wat nog zo is.
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Als ze zo zeker zijn waarom gaan deze experts dan niet zelf zoeken?
  • Franc saas

    6 jaar geleden
    Niet te begrijpen dat zo'n groot toestel na al die jaren Niet te vinden is.Meerdere satellieten kunnen toch zoveel zien ,dat horen we toch meermaals.En dan de Amerikanen,kunnen die het niet ? ze weten toch alles best , hebben van alles het grootste en kunnen alles het best !!
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Waarom vinden die "experts" hem dan niet?