BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sp.a zwaait met nieuwe mail in F-16-dossier: "Vandeput was wél op de hoogte! U heeft gelogen"

In de Kamercommissie Defensie heeft sp.a-Kamerlid Dirk Van der Maelen een mail voorgelezen van een hooggeplaatste militair die zegt dat het perfect mogelijk is om de F-16's te upgraden en dus te verlengen. "En wie staat daar in cc? Steven Vandeput! Dus u was wel op de hoogte, u heeft gelogen." Vandeput reageert woest. "Ik vind die mail niet terug. U ziet spoken!"

304 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Maar is dat nu nog niet gedaan met dat gezwets over die F-16's!? Nederland is al lang in het F-35 programma gestapt. In 2019 komen hun toestellen. Voor wanneer eens een deftig Europees leger waarin België 'moet' zijn deel doen en verantwoordelijkheid nemen? Als sp.a denkt op die manier N-VA kiezers te doen veranderen van gedacht, vergeet het. Ik heb een degout van hun gedoe.
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    jaren geleden zong Bram Vermeulen: "Als ik niet kijk Heb ik het niet gezien Heb ik het niet gezien Wist ik er niets van Kunnen ze mij niets maken Dus ik kijk niet"
  • Rudy Vander Elst

    6 jaar geleden
    De grootste leugenaar is vandermaelen, die heeft vele jaren al niets anders gedaan. Hopla en nu onder de kiesdrempel sukkelaars.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Allee Diane Bernaerts gij gelooft nog wat die socialisten al weken uit hun duim zuigen mijn kleinzoon is ook grote fan van sinter klaas.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Als de mail zo belangrijk is waarom werd hij dan niet tot hem persoonlijk verstuurd met een melding de mail gelezen te hebben.