BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sp.a zwaait met nieuwe mail in F-16-dossier: "Vandeput was wél op de hoogte! U heeft gelogen"

In de Kamercommissie Defensie heeft sp.a-Kamerlid Dirk Van der Maelen een mail voorgelezen van een hooggeplaatste militair die zegt dat het perfect mogelijk is om de F-16's te upgraden en dus te verlengen. "En wie staat daar in cc? Steven Vandeput! Dus u was wel op de hoogte, u heeft gelogen." Vandeput reageert woest. "Ik vind die mail niet terug. U ziet spoken!"

304 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Maar is dat nu nog niet gedaan met dat gezwets over die F-16's!? Nederland is al lang in het F-35 programma gestapt. In 2019 komen hun toestellen. Voor wanneer eens een deftig Europees leger waarin België 'moet' zijn deel doen en verantwoordelijkheid nemen? Als sp.a denkt op die manier N-VA kiezers te doen veranderen van gedacht, vergeet het. Ik heb een degout van hun gedoe.
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    jaren geleden zong Bram Vermeulen: "Als ik niet kijk Heb ik het niet gezien Heb ik het niet gezien Wist ik er niets van Kunnen ze mij niets maken Dus ik kijk niet"
  • Rudy Vander Elst

    6 jaar geleden
    De grootste leugenaar is vandermaelen, die heeft vele jaren al niets anders gedaan. Hopla en nu onder de kiesdrempel sukkelaars.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Allee Diane Bernaerts gij gelooft nog wat die socialisten al weken uit hun duim zuigen mijn kleinzoon is ook grote fan van sinter klaas.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Als de mail zo belangrijk is waarom werd hij dan niet tot hem persoonlijk verstuurd met een melding de mail gelezen te hebben.
  1. Heeft felbesproken Rwandawet impact op transmigranten aan onze kust? "Vluchtelingen hebben van niets schrik”
    PREMIUM

    Heeft felbespro­ken Rwandawet impact op transmi­gran­ten aan onze kust? "Vluchte­lin­gen hebben van niets schrik”

    “Het is dweilen met de kraan open. We zullen net versterking nodig hebben de komende maanden.” In West-Vlaanderen wordt er bijzonder lauw gereageerd op de in het Verenigd Koninkrijk goedgekeurde Rwandawet. Transmigranten zonder verblijfsrecht zullen er overgevlogen worden naar Rwanda en zo hoopt de Britse premier Sunak mensensmokkel een halt toe te roepen. Mensenrechtenorganisaties staan op hun achterste poten, maar zullen er straks ook minder transmigranten door West-Vlaanderen trekken? Wij belden rond.
    Blankenberge, Middelkerke, Nieuwpoort, De Panne, Koksijde, Bredene, Oostende, Knokke-Heist, Brugge, De Haan
  2. Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blankenbergse kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”
    PREMIUM

    Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blanken­berg­se kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”

    Hij had het hazenpad al gekozen, toen de rechter in Brugge hem eind december vorig jaar bij verstek veroordeelde tot een effectieve celstraf wegens nieuwe drugsfeiten. Maar de Blankenbergse kapper Dylan L. (28) deelde gretig foto’s van het leventje dat hij intussen leidde op Tenerife. Met een Mercedes C63 én een gepersonaliseerde nummerplaat als ultiem symbool van al die luxe. Dat gepoch deed hem zaterdag de das om. Portret van een kapper met losse handjes, die vorige week nog genoemd werd in een zaak rond smokkel van drugs in de gevangenis van Brugge.
    Blankenberge