© © VRT

Na Mol, Ardennen en kust trekt Jeroen Meus met ‘Dagelijkse Kost’ naar het buitenland

Na het Zilvermeer in Mol, de Ardennen en de Belgische kust, trekt ­Jeroen Meus (40) met Dagelijkse Zomerkost naar Spanje. Vanaf 16 juli zal hij vijf weken lang elke werkdag koken voor de Vlaming op vakantie, zijn Spaanse buurman en zichzelf. Met zijn mobiele keuken trekt hij van Benidorm aan de Costa Blanca over Archidona in Andalusië tot Palafrugell in Catalonië.

tdl

Voor Meus naar Spanje vliegt, stopt hij in Vlaanderen om een week te koken op de speelpleinen van de Vlaamse jeugd. “Dagelijkse Kost doet deze zomer gewoon torea-door. (lacht) We kiezen voor 100 procent zon en trekken van Leuven over het speelplein naar Spanje, een van de favoriete vakantiebestemmingen van veel Vlamingen.”

De avonturen van Jeroen zijn te volgen via Dagelijkse Kost op Facebook en Instagram.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER