Het boek van Katarina H. ligt vanaf 19 mei in de rekken, €19,99, Van Halewyck,
Volledig scherm
PREMIUM
Het boek van Katarina H. ligt vanaf 19 mei in de rekken, €19,99, Van Halewyck, © RV

Vlaamse godsdienstlerares (38) en moeder van drie houdt er geheim leven als SM-seksslavin op na: "Verslaafd aan orgasmes, steek ik mijn kop in het zand"

Twee héél verschillende werelden komen samen in Katarina H. (38), godsdienstjuf, gehuwde moeder van drie én SM-slavin. In het boek 'Bovenal bemin één meester' beschrijft ze hoe ze in de ban geraakte van keiharde SM. Diezelfde Vlaamse vrouw moet in de godsdienstles aan tieners vertellen hoe liefde en seksualiteit onlosmakelijk verbonden zijn. «Soms voel ik me een verrader. Maar het leven zit niet zo eenvoudig ineen als we mekaar willen laten geloven».

37 reacties

  • Glenn Verbeeck

    6 jaar geleden
    Bedriegen doe je niet als je elkaar echt graag ziet zo simpel is het. Weet ook dat er veel kan op seksueel gebied in een relatie als er eerlijk over gesproken kan worden en men open staat voor elkaars wensen. Als dat niet kan stop de relatie dan want dan is er iets grondigs mis. Men kan het dan nog in het slechtste geval op een ander zoeken maar dan wel met medeweten van de partner.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Seks is persoonlijk. Zolang het niet onbder dwang of met kinderen is iedereen vrij om te doen wat hij of zij wil. Je man bedriegen is smerig en les geven in een religie die dat verbied, terwijl je het zelf doet is leerlingen bedriegen.
  • eric brack

    6 jaar geleden
    uit de reacties hier kom ik tot besluit dat er anno 2018 nog steeds uit het victoriaans tijdperk stammen. Zij doet privé wat ze wil. En waarom zou ze niet bekwaam zijn om voor de klas te staan @ Bart herbots ? Ik vermoed dat je je beperkt tot slaapkamer model en voor de rest niets ? heel saai hoor !
  • joanna van den bergh

    6 jaar geleden
    wat ze in haar huwelijk mist, zoekt ze buiten ,dat zijn de hormonen , weinig tegen te doen ! en menselijk.!!!
  • Louis Bouduin

    6 jaar geleden
    Ik heb hier doodeenvoudig geen mening over omdat ik er strikt genomen niets mee te maken heb. Ze zoeken het zich maar uit.