Youtube, Twitter
Volledig scherm
© Youtube, Twitter

Vrouw filmt zichzelf terwijl ze bedreigde en beschermde dieren opeet in de hoop rijk te worden via Youtube

Het leek Ah Lin Tuch een topidee om online geld te verdienen: video’s waarin ze allerhande dieren vangt, vilt, kookt en vervolgens oppeuzelt. Een bedreigde vissende kat, beschermde vogels, een koningscobra, kikkers, een haai, ... de vrouw speelde het allemaal naar binnen. Ze wordt nu samen met haar man vervolgd door het Cambodjaanse Ministerie voor Natuurbescherming.

8 reacties

  • Bart Vermeulen

    6 jaar geleden
    Op zich niks mis mee, ware het niet dat er beschermde dieren bijzaten natuurlijk maar dat gebeurd in België ook hoor door de oude rakkers van jagers, die schieten nog steeds op alles... En dan heb je ook nog de stropers, die illegaal jagen. In feite voert het ANB geen of amper controle's uit in de praktijk! Waar geen controle is doet iedereen maar wat...
  • Albert Hessens

    6 jaar geleden
    "Ik wist het niet" De meest ergerlijke woorden die je maar kan horen ..., weg ermee ...
  • Fred Demey

    6 jaar geleden
    dat ze haar laten opeten van de wilde dieren dat zou nog eens nieuws zijn
  • Jan Deman

    6 jaar geleden
    ze kan niet zwaar genoeg gestraft worden...
  • Elke Celis

    6 jaar geleden
    Foei Youtube. Compleet geschifte praktijken worden toegestaan, dierenleed mag gewoon aangemoedigd worden, maar een kanaal als bijvoorbeeld Vet Ranch, waar operaties ongecensureerd worden getoond voor educatieve doeleinden, wordt monetair geweerd voor adverteerders. Schaam u. En fie onnozele troela zouden ze moeten vervolgen tor haar laatste cent and then some.