Er loopt nog een strafklacht van voormalig Land Invest-topman Erik Van der Paal rond het filmpje dat Apache online zette van het bezoek van een deel van het Antwerpse schepencollege aan het verjaardagsfeestje van Van der Paal in restaurant 't Fornuis.
Volledig scherm
Er loopt nog een strafklacht van voormalig Land Invest-topman Erik Van der Paal rond het filmpje dat Apache online zette van het bezoek van een deel van het Antwerpse schepencollege aan het verjaardagsfeestje van Van der Paal in restaurant 't Fornuis. © Apache

Land Invest Group en Joeri Dillen stoppen gerechtelijke strijd tegen Apache

Projectontwikkelaar Land Invest Group en de voormalig kabinetschef van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA), Joeri Dillen, gaan niet in beroep tegen het recente vonnis van de rechtbank waarin hun klacht tegen nieuwswebsite Apache ongegrond werd verklaard. Dat meldt Apache zelf. De projectontwikkelaar liet de beroepstermijn verstrijken en ook Dillen zou volgens zijn advocaat geen beroep hebben ingediend.

8 reacties

  • Marc Cools

    6 jaar geleden
    "De rechtbank van eerste aanleg oordeelde in februari dat er geen fouten in de artikels stonden die een schadevergoeding rechtvaardigen." Er staat niet dat er geen fouten in staan. Niet onbelangrijke nuance.
  • anna geulen

    6 jaar geleden
    Typisch NVA veel grote woorden en vooral dreigen om uiteindelijk met de staart tussen de poten te gaan lopen in de hoop dat niemand zal uitpluizen wat ge fout gedaan hebt. Maar dat dit zaakje stinkt vooral voor De Wever en zijn NVA lijkt ;ij overduidelijk. waar is het parket van antwerpen nuM
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Dat is een duidelijk teken dat de kliek van Land Invest niet recht in hun schoenen staan.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Met andere woorden: alles wat Apache schreef, was de zuivere waarheid! Wat nu, De Wever?
  • censor

    6 jaar geleden
    of Apache was failliet...toch een nobele daad van de NVA...