Inspecteurs hebben in het Brusselse restaurant Thai Wok bijna 500 kilogram voedsel aangetroffen dat niet conform was aan de hygiënenormen (Illustratiebeeld).
Volledig scherm
Inspecteurs hebben in het Brusselse restaurant Thai Wok bijna 500 kilogram voedsel aangetroffen dat niet conform was aan de hygiënenormen (Illustratiebeeld). © iStock

Inspectie vindt bijna 500 kilogram rot voedsel bij Brussels wokrestaurant

De gewestelijke gezondheidsinspectiedienst Brulabo voerde eind april een controle uit bij Thai Wok, een Aziatisch restaurant op de Brusselse Anspachlaan. Tot hun consternatie troffen de inspecteurs er 485 kilogram rotte voedingswaren aan, zo blijkt nu.

48 reacties

  • heinz wolf

    6 jaar geleden
    Zoiets mag gewoon verder de klanten ziek maken.Verplicht de inspecteurs telkens van de gevonden en bedorven etenswaar proeven. Ze zullen rap genezen zijn!
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Zo laag zijn ze gezakt bij de horeca. Waarschijnlijk door de invoering van de witte kassa die meer zwarte inkomsten creëerde.
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    rot is rot , of het nu vlees, groenten of vis is ... schandalig dat wij daarmee vandaag nog geconfronteerd worden . hebben die eigenaars dan geen enkel respect ?
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Onlangs ook ziek geworden na bezoekje Chinees restaurant!
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Ik heb in een klein toeleveringsbedrijf gewerkt en als het buiten warmer werd dan 26 graden sloeg de compressor buiten af en werd het in no time meer dan twintig graden in de frigo.Nooit is iets weg gesmeten en het ging vooral over zuivel vis en beleg.De oplossing was de instalatie vervangen en bedekken tegen de volle zon.Maar ho maar dat kost geld.