Deze familie pleegde zelfmoordaanslag in Indonesië
Volledig scherm
Deze familie pleegde zelfmoordaanslag in Indonesië © rv

Experts waarschuwen: "Steeds meer geradicaliseerde ouders zijn bereid om hun kinderen op te offeren bij zelfmoordaanslagen"

Als er iets opvalt aan de recente aanslagen in Indonesië, dan is het dat ze werden uitgevoerd door twee gezinnen met (jonge) kinderen. Een zorgwekkende trend, waarschuwen experten.

44 reacties

  • willy platteau

    6 jaar geleden
    beste Abdul, wordt wakker ,en leef eens in de 21e eeuw ! er bestaat geen god ,in geen enkele religie , die ,,sprookjesboeken,, waarvan sprake hieronder ,werden inderdaad geschreven door fanatieke mensen , en deze gaven hun ideologie door aan vele toentertijd onwetende en domme mensen ,aan wie ze alles konden wijs maken ! religie = de reden van de meeste oorlogen ,en nog is de mens niet geleerd !
  • Daniël Gyssens

    6 jaar geleden
    Maar in het westen kunnen of willen er velen niet geloven dat die soort alles over heeft voor hun religie.Er dreigt een ramp over ons en onze toekomst neer te dalen.Wordt wakker !
  • Willy CAUBERGS

    6 jaar geleden
    En hier roepen de linkse partijen rood en groen op om al deze moeders en kinderen die opgesloten zitten in Syrië naar hier terug te halen .... . En als er slachtoffers vallen wassen ze hun handen in alle onschuld hoop dat de regering hier twee maal nadenkt voor te beslissen en dat de kiezers dit jaar en volgend jaar ook 2 maal nadenken als ze kiezen !
  • marc rooms

    6 jaar geleden
    Dus daarom. Hou ze uit Europa. Ja ook de kinderen van Belgische IS. Voorkomen in plaats van genezen.
  • Valentijn Jacobs

    6 jaar geleden
    Volgens het OCAD is er niets aan de hand, en moeten we ons meer open zetten om dezen nog beter op te vangen, volgens Trump gaat het hier degelijk wel over dieren.