Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

IN BEELD: Wout Bru pronkt met nieuwe vriendin op zomers feestje

Iedereen mag het nu weten: Wout Bru (49) en het 24 jaar jongere model Natassia Van Kerkvoorde zijn een koppel. Dat getuigen niet alleen de liefdesboodschappen op hun sociale media, Wout poseerde vanavond ook trots — en voor het eerst in het openbaar — met zijn nieuwe geliefde in Antwerpen. 

7 reacties

  • Xavier Ericx

    6 jaar geleden
    wout & Natassia een koppel? en da weten jullie nu pas, whhahaa, das al bijna een jaar zo! :-)
  • Fred Pauwels

    6 jaar geleden
    Die heeft ineens terug zoveel haar.....hahahahaha
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Hij poseert en pronkt met zijn nieuwe vriendin? het zal lang duren, mijn gedacht!
  • Juliette Francois

    6 jaar geleden
    Die man heeft ondertussen ook al meer dan een elfgangenmenu naar binnen gespeeld sinds hij gescheiden is. Al die groene blaadjes... Vroeg of laat liggen ze op z'n ouder wordende maag.
  • kris verbeek

    6 jaar geleden
    Wout Bru is waarschijnlijk de pedalen kwijt. Misschien in een midlife crisis. Sommigen kopen een Harley, anderen zoeken het gezelschap van iemand die hun dochter zou kunnen zijn en sommigen doen beide. Zowiezo blijven veel mannen mentaal steken op 12-jarige leeftijd. Die van mij gelukkig niet. Maar wij amuseren ons nog steeds elke dag.
  1. KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereerste Sportpaleisconcert af
    Play
    Muziek

    KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereer­ste Sportpa­leis­con­cert af

    Maanden heeft ze zich voorbereid, maar nu is D-day aangebroken voor Camille. De zangeres is om 14u begonnen aan haar allereerste Sportpaleisconcert voor meer dan 62.000 uitbundige fans, bestaande uit jong en oud. Met haar ‘Magie’-show zal ze nog drie keer in de concerttempel optreden. Starten deed ze uiteraard met het nummer ‘Magie’, nadat ze uit de lucht kwam neerdalen in zilveren laarzen, gevolgd door ‘Vergeet de tijd’. In de video hierboven zie je de eerste beelden van Camilles Sportpaleis-debuut.
  2. Roel Vanderstukken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemaeker vertrok vond ik dat wel lastig”
    Play
    Showbits
    2

    Roel Vanderstuk­ken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemae­ker vertrok vond ik dat wel lastig”

    12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback maakte, is de acteur dan erg blij. “Met het ‘nieuwe gezin’ rond Benny, Samira en de kinderen hebben we wel getracht dezelfde warmte te kunnen weergeven”, vult hij aan.