De Amerikaanse president Donald Trump.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump. © AFP

Trump over illegale immigranten: "Dit zijn geen mensen, dit zijn dieren"

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump heeft tijdens een vergadering in het Witte Huis hard uitgehaald naar illegale immigranten. "Dit zijn geen mensen, dit zijn dieren", zei Trump tijdens een discussie over de immigratiewetgeving. Maar wat bedoelde hij juist?

72 reacties

  • D C

    6 jaar geleden
    dit klinkt zeker fout, maar dat er ook "dieren" tussen zitten is een feit. kwestie van goed te kontroleren wie er binnen komt, dat doet toch iedereen bij zich thuis, waarom dan niet in onze samenleving!
  • Marc Verschaeren

    6 jaar geleden
    Hij heeft wel gelijk , ik heb het mogen aanschouwen op Kos en moet zeggen veel menselijkheid was er niet te bespeuren ! . Het spijtige is dat het moeilijk aan te nemen is en de mensen liever een leugen horen .
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Trump deed geen moeite om zijn woorden te verduidelijken": dat doet Drumpf toch nooit? Hij lanceert een dubbelzinnige of gewaagde uitspraak of maakt een vage belofte, en dan moet je lezen: "hij ging er niet verder op in", "hij gaf niet meer uitleg", of: "hoe hij dat zou doen, zegde hij er niet bij".
  • Yannik Samoy

    6 jaar geleden
    Ook de Romein maakten het verschil tussen de gewettigde Romeinen en de barbaren die buiten de wet stonden. Volgens het Romeins Recht bestonden barbaren niet. Net die barbaren zorgden voor de ondergang van het Romeinse Rijk.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    Diplomatisch zijn is niet direct zijn specialiteit!!!