.
Volledig scherm
. © rv

Umpire neemt twijfelachtige beslissing in nadeel van ex-nummer 1 van het vrouwentennis, waarna die het even helemaal verliest

TennisTennisster Karolina Pliskova (ATP 5) heeft zich gisteren van haar slechtste kant laten zien. De voormalig nummer één van de wereld was woedend na haar nederlaag in de tweede ronde van het WTA-toernooi in Rome en sloeg de stoel van de umpire kapot. Pliskova verloor de partij van de Griekse Maria Sakkari (WTA 42) met 6-3, 3-6 en 5-7. 

11 reacties

  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    hopelijk doet de WTA wat ik ook gedaan heb ... het filmpje zéér vertraagd laten afspelen en dan zien waar de gravel omhoog vliegt. Ik kan je zeggen dat het zelfs niet op de de lijn was maar ruim erbinnen. Haar reactie is erover (maar wel begrijpelijk) en ze mag daarvoor een sanctie krijgen, de umpire moeten ze echter strenger bestraffen. Ook eens nagaan of er ergens grote gokwinsten gemaakt zijn op deze match !!!
  • Pascha Van Rossem

    6 jaar geleden
    De 26-jarige Tsjechische was het niet eens met de beslissing van de umpire bij een 5-5-stand in de derde set ... toen was het kalf al meer dan verdronken.
  • J. H.

    6 jaar geleden
    Het is precies of er gravel opspringt naast de lijn
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Logisch. Altijd maar moeten zwijgen en slikken wordt een mens soms teveel. Het is uiteindelijk maar een stoel die wat lakschade heeft.
  • Tom Van Genechten

    6 jaar geleden
    Bal was duidelijk binnen. Weer die gokmaffia die van zich laat spreken.