REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Israëlische minister van Toerisme: "Ga niet naar Turkije"

De Israëlische minister van Toerisme Jariv Levin heeft zijn landgenoten opgeroepen niet meer op vakantie te gaan naar Turkije. Dat zei hij op de Israëlische nieuwssite Ynet. 

11 reacties

  • Razi Duymazlar

    6 jaar geleden
    Wat Israel doet kun je onmogelijk vergelijken met wat er in Turkıje gebeurd, keur ze beiden niet goed, maar het westen moet maar eens zijn ogen openen voor de Israëliërs, maar daar heeft geen enkel politieker het lef om zijn mond te openen tegen Israël, de Engelsen hebben het goed gezien om na de oorlog al de joden naar Palestina te sturen, anders zat Europa ermee,...
  • Tarik Akan

    6 jaar geleden
    Ondanks vele oproepen hier om TR te mijden als vakantiebestemming, was TR wederom absolute topbestemming voor meerderheid Vlamingen, Belgen en Europeanen. Hoe kan dat nou? Duidelijk dat grootste TR-boycotters hier als eerste hun tickets naar TR boeken, omdat iedereen west dat TR beste prijs/kwaliteit aanbiedt.
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Leen,nog nooit in Israel geweest zeker?Nogal wat beter dan het Turkije van Erdogan !
  • Bjos Mia

    6 jaar geleden
    Moedig van Levin. De mensen moeten ook hier maar eens begrijpen dat wie op reis gaat naar Turkije daarmee de economie van moslim extremist Erdogan ondersteunt.
  • james black

    6 jaar geleden
    Liever turkije dan israel het land van echte dictatuur.ik hoop ook die commentaren hier onder dat ik ze nie tegenkom in een kebapzaak,da vinden ze wel lekker massaal...hypocrieten!!!!