.
Volledig scherm
. © Jef Van Nooten

Man die verdacht wordt van moord op gevangenisverpleegster bedreigt al na één uur vrouwelijke cipier in gevangenis

GerechtMoordverdachte Marco L. (43), die samen met Ashley V.D.V. (33) verdacht wordt van de moord op gevangenisverpleegster Christine Lenaerts, heeft in de gevangenis meteen een tuchtmaatregel gekregen. Amper één uur nadat hij de gevangenis in Turnhout was binnen gebracht, bedreigde hij een vrouwelijke cipier.

29 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Na enkele jaren laat justitie hem toch vrij, dan mag hij opnieuw beginnen, dat noemt justitie zich opnieuw integreren in onze maatschappij.
  • Ronald Van Ee

    6 jaar geleden
    oei dat daar maar geen klacht van komt van de groep die over de rechten van de mens gaat want is dat geen vorm van foltering het weigeren van een hoognodige sigaret en niet mogen wandelen op de koer ! als dat maar geen procedure fout wordt en ze hem in vrijheid moeten stellen wegens een inbreuk op zijn rechten .
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Opsluiten en eten geven langs een luikje. Emmer om zijn gevoeg te doen en matras pas om 10 h 's avonds. Verder als meubilair een betonnen stoel. Meer moet dat niet zijn. Geen boeken, geen kranten. Niets. Hij zal wel kalmeren.
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Tegenover vrouwen durft die ' stoere ' gast uithalen. Morgen dient zijne advokaat een klacht in wegens schending van zijn rechten.
  • ludo vc

    6 jaar geleden
    niet te streng voor dat ventje zijn he want ik denk dat het aan zijn ogen zal krijgen met al dat stof in de gevangenis , ocharme dat dutske toch !! zucht