Annick De Ridder.
Volledig scherm
Annick De Ridder. © Anckaert/Belga

Voor het eerst minimale dienstverlening bij De Lijn: "Toch begint dit op pestgedrag te lijken"

De LijnBij De Lijn werd gisteren -ondanks de nationale betoging tegen de pensioenplannen- 75 procent van de ritten uitgevoerd. Dat antwoordt Vlaams Mobiliteitsminister Ben Weyts (N-VA) in het Vlaams parlement op een vraag van Annick De Ridder (N-VA). Bij de vervoersmaatschappij werd voor de eerste keer een systeem van minimale dienstverlening uitgeprobeerd.

54 reacties

  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Net zoals het pestgedrag van nva met achterbakse belastingsverhogingen, bijkomende gasboetes en controles mevrouw de Ridder? En Willy, als vakbonden de pest of cholera!!! zijn, dan zijn de nva gelovigen (waaronder u) toch wel pietje de dood!
  • Roger Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Een betaalstaking, zoals in Japan, zou ook zeker effect hebben. Dit zou ook beter ontvangen worden door de reizigers, die altijd de dupe zijn van stakingen bij het openbaar vervoer.
  • Rony scheerlinckx

    6 jaar geleden
    Al de commentaar hier van de tegenstanders van de staking het is nog thans simpel als alles normaal gaat moet er niet gestaakt worden en daar wringt het schoentje met die regering is er niets normaal mede dank van de nva
  • Willy van craen

    6 jaar geleden
    Je hebt de pest, collera die je best kunt missen .Ik denk dat de vakbonden en hun beschermden erbij horen.
  • janine stevens

    6 jaar geleden
    Weinigen worden vakbondsafgevaardigde om zich ten dienste te stellen van de werknemers, ze doen dit alleen om zeker te zijn van hun postje. Dus moeten zij zwijgen over de politiekers die hun postje veilig stellen.