ANP
Volledig scherm
© ANP

Gordon Ramsay sluit Londens restaurant Maze na miljoenenverlies

Sterrenchef Gordon Ramsay gaat zijn Londens restaurant Maze begin volgend jaar sluiten. Zijn restaurantimperium leed vorig jaar een recordverlies van 3,8 miljoen pond, zo berichten Britse media.

5 reacties

  • Theo Daelmans

    6 jaar geleden
    Beste Mady, iemand die zo´n imperium uit de grond stampt heeft toch wel recht van spreken, vind ik. Ook is het een sector die zéér moeilijk in goede banen te leiden is, ook al zijn de prijzen soms buiten verhouding als ge op restaurant gaat. Maar schijn bedriegt. Deze mensen in die sector werken keihard.
  • Jurgen Dobbelare

    6 jaar geleden
    Logisch zonder baas een resto runnen is voor het geld kiezen
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Sorry, maar ik heb geen medelijden met deze dikke nekken die zo uit de hoogte doen op tv en verder niet omkijken naar hun eigen zaak. Een chef-kok hoort thuis achter zijn fornuis en niet staan groot te doen op het scherm. Misschien een luxe frituur beginnen.
  • marcus bastiaensens

    6 jaar geleden
    Hij wist het beter. Was enkel show dus.
  • Mady Vermeulen

    6 jaar geleden
    En zeggen dat Ramsay andere restauranthouders die in nesten zaten eens ging zeggen hoe ze hun zaak moesten runnen. En hoe deed Ramsay dat! Beschamend gewoon. Ramsay is maar één van de vele "chefs" wiens restaurant de gevolgen draagt omdat ze voor een tv-carriëre kiezen.