Leroy Sané voor de oefeninterland tegen Oostenrijk.
Volledig scherm
Leroy Sané voor de oefeninterland tegen Oostenrijk. © Photo News

Definitieve WK-selecties: Geen Leroy Sané bij wereldkampioen Duitsland - 'Teo' mag mee met Polen - Twee ex-spelers van Club Brugge bij Colombia

12 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Jammer dat landen niet mogen ruilen. Fysiek sterke directe Radja zou wel aarden in het Duits elftal. En frivole Sané zou wel passen in het gedraai van Martinez zijn stijl. Als hij dan ook nog afgemeten voorzetten kan afleveren was dat toch al een grote vooruitgang.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Slecht nieuws dus voor Cercle Brugge, Lokeren, AA Gent, Standard, Oostende, Genk, Anderlecht, Beveren en Eupen die hun spelers zien vertrekken naar het WK met het risico geblesseerd terug te keren. De Tunesische bondscoach daarentegen is blijkbaar wel een kenner : hij laat Harbaoui in België achter en daar heeft hij fel gelijk in. Dit is geen speler die nog op een veld zou mogen verschijnen : in meer dan de helft van zijn wedstrijden verdient hij een rode kaart. De bondscoach zag dit wel in !
  • Dirk Molin

    6 jaar geleden
    @ Gert lans, begrijp je dat nu nog niet, diene vliegenvanger had Club echt nodig om de competitie toch nog wat spannend te houden anders waren ze al kampioen voor de Play offs begonnen waren.
  • Ann Rombaut

    6 jaar geleden
    @Gunther Serneels: volledig met je eens! Dat Sané niet mee mag na zo een seizoen is onbegrijpelijk.
  • Gunther Serneels

    6 jaar geleden
    En hier maar klagen en blijven klagen en zagen dat naingolan niet meegaat.....Diee sané is 10 keer beter dan hem.