Lars Boom uit Ronde van Noorwegen gezet na handgemeen met Preben Van Hecke

WielrennenLars Boom is vandaag uit de Ronde van Noorwegen (cat. 2.BC) gezet. De organisatie van de wielerronde strafte de renner van LottoNL-Jumbo voor agressief gedrag tijdens de tweede etappe. De Nederlander kreeg het aan de stok met Preben Van Hecke (Sport Vlaanderen).

22 reacties

  • Dirk Verstraete

    6 jaar geleden
    Gonzalez gaat er zich weer mee moeien!
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Gewoon een moment opname,uit koers zetten erg overdreven. Hoeveel bestuurders zouden er rij verbod krijgen mocht er in t'verkeer zo hard opgetreden worden????. Preben vindt de sanctie zelf veel te zwaar, wel een ongelukkig moment voor Lars die het al zo moeilijk had met die hart kwaal aan het begin van dit seizoen.
  • wil baken

    6 jaar geleden
    hahaha wat een soft gedoe en dan zagen over voetballers, dat zijn toch venten zeker....kinderachtig gedoe. Nu is Vanhecke de kneus van het peleton.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Och Simonne en Luc ,volgens Karsten Kroon op Eurosport, en wie kan het beter weten (?) gebeurt dat zo vaak en trouwens Preben vindt de straf ook wat overdreven omdat er feitelijk niet zoveel is gebeurd. Maar ja, zegt Karsten, met de social media ziet men tegenwoordig alles en kunnen de inrichters eigenlijk niet anders dan onder druk een sanctie opleggen om het wielrennen op dat vlak wat zuiver te houden.
  • Rudy Vanden Broeck

    6 jaar geleden
    Simonne heeft precies veel succes