Gisteren ontving Netanjahu de songfestivalwinnares Netta.
Volledig scherm
Gisteren ontving Netanjahu de songfestivalwinnares Netta. © Photo News

Duitse krant ontslaat cartoonist wegens "antisemitische" tekening van Netanjahu

De Duitse krant Süddeutsche Zeitung heeft een cartoonist ontslagen omdat hij een omstreden tekening heeft gemaakt van de Israëlische premier Benjamin Netanjahu. De afbeelding kan volgens critici als antisemitisch worden beschouwd.

28 reacties

  • Andy piat

    6 jaar geleden
    er is al een eindje iets aan de hand met de pers in europa,die worden ook meer en meer beperkt zeker als het met europa te maken heeft zal je weinig kritiek zien vanuit de pers,klein vb zie frankrijk
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Wie koopt er nu nog kranten?
  • Jef Loot

    6 jaar geleden
    Beste wa israel ooit gedaan heeft: ons wijsmaken dat kritiek op hen en.hun politiek beleid anti-semitisme is... Is kritiek op amerika dan ook een reden tot ontslag of Iran?...
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Kennelijk reikt de lange arm van de steenrijke, oppermachtige Zionistische Lobby heel ver, door de huidige generaties Duitsers met schuldcomplexen te blijven opzadelen. Al zijn de Duitse generaties die WO II met al zijn implicaties aan doffe ellende beleefden 75 geleden reeds vertrokken naar die "Eeuwige Jachtvelden".
  • Vic Smeets

    6 jaar geleden
    Dus die man word ontslagen omdat de cartoon eventueel door bepaalde mensen wel eens als antisemitisch zou kunnen geïnterpreteerd worden???....misschien.. Man man zo kan je niks meer zeggen of doen..