Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Diesel vanaf morgen duurder

De maximumprijs van diesel, die een week geleden boven 1,50 euro was gestegen, gaat morgen nog iets verder omhoog. Wie diesel tankt, betaalt dan hoogstens 1,534 euro per liter, zo meldt de federale overheidsdienst Economie.

48 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    De schuld van De Wever laat me lachen.Dan was het in 2013 de schuld van zonnekoning Elio Di Rupo dat de brandstof zo duur was.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Binnen kort kan je beter gaan doppen want als je kijkt wat een tank je kost en dan moet je nog gaan werken. 2014 ruwe olie 120$ één liter diesel 1,20 € nu kost de ruwe olie 76$ diesel 1,45 aan de pomp wie kan er nog volgen? Hoe lang gaat de bevolking deze diefstal door ONZE verkozenen nog pillen voor we alles geruime tijd gaan plat leggen. Dit moet ergens gaan stoppen toch.
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Oei, de begrotingscontrole van eind maart stelde dat de dieselprijs weer omhoog moest omdat de meeste wagens met diesel rijden in België. Wat het met benzine dan waren het de benzinewagens die geviseerd werden. Zo is het ook gegaan met de lpg wagens, die eruit getaxeerd werden, ondanks hun milieuvriendelijkheid, maar de staat heeft nu eenmaal altijd meer en meer geld nodig. En het milieu is een makkelijke uitvlucht.
  • daan aerts

    6 jaar geleden
    Aanleiding van de prijsstijging is het duurder worden van olie of biocomponenten op de internationale markten , en dat de regering graait en nooit genoeg heeft ( dit laatste zetten ze natuurlijk niet in de gazetten )
  • johan debue

    6 jaar geleden
    En dat voor mensen die geen bedrijfswagen hebben. Voor diegene die wel een bedrijfswagen hebben mag de diesel 100 euro staan een land met twee snelheden de ene krijgt alles en de andere niets.