Microsoft-oprichter en filantroop Bill Gates.
Volledig scherm
Microsoft-oprichter en filantroop Bill Gates. © Getty Images

Bill Gates: “Trump vroeg twee keer wat verschil tussen HIV en HPV is, maar wist wel beangstigend veel over uiterlijk van mijn dochter”

Microsoft-oprichter Bill Gates heeft een opvallend boekje opengedaan over zijn ontmoetingen met de Amerikaanse president Donald Trump. Dat blijkt uit beelden bemachtigd door MSNBC. 

9 reacties

  • Filip Vanlaeken

    6 jaar geleden
    Ghislain ik denk dat Gates niet minder fils-a-papa is als Trump. Ik heb trouwens nooit zelf last gehad van Trump, wel van de slechte Microsoft producten. Wat een rotzooi. Dat dit weggegeven wordt aan studenten zodat die geindoctrineerd worden is een veel groter kwaad dan Trump.
  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    Weer een van die steenrijke "socialisten" die af en toe een stuiver aan liefdadigheid geven zonder zichzelf pijn te doen en daarmee denken iedereen de les te mogen spellen of anders denkende als Trump achterbaks onderuit te halen.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Als hij niet constant aanleiding gaf tot "bashen", zou hij ook niet gebasht worden!
  • Ghislain Geerts

    6 jaar geleden
    Ja meneer Halmaoud Trump kan het ook niet helpen dat hij zijn rijkdom te danken heeft aan zijn vader, de ene is geniaal en de ander fils á papa.
  • Charlotte De greef

    6 jaar geleden
    Geen dag gaat voorbij zonder een potje Trump-bashing. Belachelijk! En doet hij het niet goed dan? Door zijn kordate optreden zingt Noord-Korea een toontje lager, en Amerika blijft een leefbaar land, in tegenstelling tot Europa.