© Jan Van der Perre

PSA verwent sollicitanten met helikoptervluchtje en geeft 2.000 euro aan wie geschikte kandidaat aanbrengt

Het wordt steeds moeilijker om technisch geschoold personeel te vinden, en dat geldt ook voor de bedrijven die in de haven actief zijn. Operator PSA Antwerp houdt een jobdag in de hoop 75 technisch geschoolden te vinden. Wie solliciteert, krijgt er een helikoptervlucht voor twee bij. En wie als PSA-werknemer een juiste kandidaat aanbrengt, kan rekenen op een vindersloon van 2.000 euro.

pver

Terminal operator PSA Antwerp is op zoek naar maar liefst 75 techniekers voor haar containerterminals op linker- en rechteroever in de haven. Daarom is een nieuwe rekruteringscampagne opgestart, met een jobdag op zondag 27 mei op het Eilandje in Antwerpen.

Als blikvanger laat PSA speciaal voor deze gelegenheid een straddle carrier via de Schelde verschepen naar de jachthaven aan het Willemdok. Sollicitanten die in aanmerking komen voor de vacature, worden bovendien per helikopter van het Eilandje naar hun toekomstige werkplek in de haven gevlogen.

Wie als PSA-werknemer een kandidaat aanbrengt die achteraf de opleiding doorstaat, en ook aan boord blijft bij het bedrijf, mag ook een ‘vindersloon’ van 2.000 euro opstrijken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER