Ivan Leko.
Volledig scherm
Ivan Leko. © Photo News

Leko en Club voor laatste wedstrijd: “Willen absoluut winnen van Gent”

Club BruggeVoor Ivan Leko en Club Brugge bestaat er geen twijfel. Blauw-zwart gaat zondag een laatste keer voluit, al is het maar om de fans te plezieren: “De steun van de supporters was ongelooflijk”.

14 reacties

  • Willem van Gullik

    6 jaar geleden
    Gert Lans vergeet weeral eens de 0/18 voor Andèrlect in diezelfde CL. En ook dat ene VD Stock ooit de scheids omkocht voor de match tegen Nottingham Forest. Deze omkoping werd bewezen, VDSTock heeft het zelf toegegeven ook. Dus ,Lans, kwek voor eens en voor altijd dicht, durf nooit meer het woord omkoping in de mond te nemen.
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Gert lans geeft eindelijk toe dat Anderlecht al zijn titels gekocht heeft. Bravo, zoveel eerlijkheid had ik niet verwacht. By the way, lans, het is de tweede titel op 3 seizoenen voor club, ga samen met Thijs maar kijken naar de kleuterligue hoe rsc Oostende het daar vanaf zal brengen, wij en standard spelen een divisie hoger.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Dan moet je de VAR betalen Leko, die regelen dat.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Blauw-zwart wint met 4-0 tegen de ploeg van Yves Vanderhaeghe ! Gent in zijn blootje naar huis met 0 punten !
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Denk dat club nog een rekening te vereffenen heeft met Gent na de heenmatch. Ook zullen veel clubspelers liever Genk onder leiding van hun Voormalige T2 aan de 4de plaats willen helpen. Laten we er niet flauw over doen, voor vele clubsupporters liever Genk dan Gent. En blij dat we van het kinderlijk geleuter van geert Thijs voor een tijdje zullen verlost zijn, hij zal zijn superstars de zalmroze janetten mogen volgen in de Europese kleuterligue.