Hoe Sandra Bullock haar jeugdige look behoudt? “Penis-facials” en het is echt niet wat je dacht

Actrice Sandra Bullock heeft op de bank bij Ellen Degeneres verteld wat ze doet om haar jeugdige blos op pijl te houden. Ze is naar eigen zeggen een grote fan van microneedling met een heel speciaal serum. Na enig aandringen verklapte Ellen waar het serum van gemaakt wordt. “Het is op basis van voorhuidjes.” U leest dit goed: voorhuid van Koreaanse baby’s.

adm

De behandeling bestaat uit microneedling. “Ze gebruiken een soort roller die bedekt is met fijne naalden. Die maakt microscopische gaatjes in je huid waar het serum binnen kan dringen. De eerste dagen lijkt het alsof je gezicht zwaar verbrand is.”

Kort daarna zou het serum de aanmaak van collageen moeten stimuleren. Nog een dag later sta je op met een jeugdige en rimpelloze glow als nooit tevoren.

“Maar wat is dat serum? Van wat wordt het gemaakt”, vroeg een prangende Ellen. Bullock schuifelde wat ongemakkelijk op haar stoel: “Het is euhm, een extractie, euhm, van een stukje huid, van een jonge persoon, ergens ver weg...”

“Het is op basis van voorhuidjes, van Koreaanse baby’s”, antwoordde Ellen. Hilariteit alom, maar Bullock is er wild van. “Als je ooit te zien krijgt hoe goed dit werkt, loop je binnen de kortste keren schreeuwend naar je dermatoloog: ‘Ik wil de penis!’”

Volgens Bullock is de vreemde behandeling een ware rage onder Hollywood-sterren. Collega-actrice Cate Blanchett zou ook regelmatig ‘penis-facials’ ondergaan.

Bekijk hieronder het hele interview.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer