EPA - Reuters
Volledig scherm
© EPA - Reuters

Poetin en Macron plannen tête-à-tête in Rusland

BuitenlandIn een paleis in de buurt van Sint-Petersburg heeft de Franse president Emmanuel Macron op donderdag 24 mei een ontmoeting met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin. Dat heeft het Elysée vandaag laten weten.

6 reacties

  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Oei, Trump wil niet in bed met Macron en z'n sharia land dus nu gaan we bedelen bij Russen. Putin heeft alvast de nieuwe gasfactuur klaargemaakt. Machteloosheid van Europa zie je weer eens in actie.
  • johan debue

    6 jaar geleden
    En hopelijk veranderd er iets in de relaties met Rusland want dat heeft Europa nodig.
  • Francois Fonteyn

    6 jaar geleden
    Jean-Pierre en Jan, ik vrees dat de toekomst gaat uitwijzen dat Macron inderdaad een EU leider in wording is en het leiderschap van Merkel zwaar aan het aftakelen is.
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Zeer verstandige zet. Waarom zou Frankrijk en de EU niet gaan voor betere handelsrelaties en verbeterde internationale betrekkingen. Laat die dolle Trump toch links liggen. Met Rusland, Iran, Japan of China zijn op eerlijke basis toch zaken te doen.
  • jean-pierre dermaut

    6 jaar geleden
    Macron ,zoals de meeste fransen , heeft last van grootheid waanzin .Hij denkt dat Frankrijk het centrum van de wereld is . Hij gaat nu gaan parabelen met Poetin . Zo denkt hij zich boven alle anderen , die het voor het zeggen hebben , te stellen .. Arm Frankrijk , opgescheept zitten met zo een idioot .