Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VN gaat internationale onderzoekscommissie naar Gaza sturen

BuitenlandDe VN-mensenrechtenraad heeft vandaag beslist om een internationaal team dat gespecialiseerd is in oorlogsmisdaden naar de Gazastrook te sturen. De bedoeling is om de recente incidenten in de regio te onderzoeken.

11 reacties

  • danny braun

    6 jaar geleden
    Ik denk dat er een onderzoek moet worden geopend naar hoe de Hamas hiermee wegkwamen. Ze moedigen (inclusief monetaire compensatie) hun burgers aan om de grens te overschrijden! Eigenlijk brengen ze hun burgers in gevaar!
  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    De partijdige VN zal eens een partijdige onderzoekscommissie van palestijnlovers naar de Gaza sturen om een "onpartijdig" onderzoek in te stellen wat met zekerheid en in alle "onpartijdigheid" Israel alle schuld in de schoenen zal schuiven!!! Kan het nog grappiger? Wie hecht nog enig geloof aan de VN dat tot op heden nog niets heeft verwezenlijkt buiten het door nalatigheid toelaten dat genocides mogelijk werden in ex-Yoegoslavie en Ruanda enz.
  • Paul Winters

    6 jaar geleden
    de palestijnen hebben het gebied waarover het gaat afgegeven en verkocht in de jaren 60 want het was toch maar een stuk woestijn waar men niks mee kom, Israël maakt het groen en leefbaar zoals de hele regio en nu wil men het terug en steekt men het op kolonisatie. Als je naar Israël gaat , zal je zien dat alleen in die regio onrust is en in de rest van het land arabieren en joden gewoon samenleven in een democratie die werkt, itt de omliggende landen. open je ogen
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Paul Winters, even omdraaien De westelijke Jordaanoever is Palestijns gebied maar wordt gekoloniseerd door Israëli's. Maar o wee als de Palestijnen dit grondgebied willen beschermen. Het komt nochtans op hetzelfde neer. Netanyahu zal die commissie niet eens binnenlaten en als er in het beste geval toch een resolutie komt legt de VS een veto op.
  • Foexie

    6 jaar geleden
    OEI! Als de Amerikanen dat maar goed vinden