Wouter Van Besien.
Volledig scherm
Wouter Van Besien. © Foto BELGA

Van Besien: "Geen enkele reden om een hoofddoek te verbieden"

De Groenen lanceren vandaag in Antwerpen hun plan voor 'zero discriminatie'. De partij wil af van het hoofddoekenverbod. "Iemand die achter het loket zit, kan perfect een hoofddoek dragen", meent Wouter Van Besien.

563 reacties

  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    In Londen dragen zelfs de vrouwelijke moslimpolitieagentes hoofddoeken en mannelijke sihks-politieagenten zelfs tulbanden als ze het verkeer regelen. Niemand aldaar heeft daar enig aanstoot tegen. Bij intolerant Vlaanderen is het blijkbaar een ander paar mouwen.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Vanbesien vertelt eigenlijk niks speciaals ook de meeste andere partijen vinden dat iedereen moet kunnen geloven en denken wat ze willen maar wel tot op een bepaald punt waar iemand gelooft dat hij allen die niet geloven en denken zoals zij, mogen uitmoorden en terroriseren.
  • Guido Ceuleers

    6 jaar geleden
    Je zal in oktober wel een toontje lager zingen, zogezegd links correct denkende, maar dan zelf gefilmd worden bij 2 verkeersovertedingen : door het rode licht rijden en dan nog eens met een fiets op een zebrapad rijden.
  • Ivan Beelaert

    6 jaar geleden
    wie stemt er nu op GROEN !
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    Iemand die zichzelf tot burgemeester benoemt zonder verkiezingen uit te schrijven maakt zich strafbaar aan een misdrijf.