Jürgen Eeckhout
Volledig scherm
© Jürgen Eeckhout

Politie schiet op vluchtende wagen in Aalter: bestuurder verdacht van poging doodslag

Het parket heeft een dubbel onderzoek geopend naar het schietincident van vrijdagavond in Aalter-Knesselare. Een auto probeerde er een politiecontrole te ontlopen en tijdens de vlucht opende een agent het vuur toen hij dreigde te worden aangereden. De vluchtende bestuurder wordt verdacht van poging tot doodslag, zo meldt het parket van Oost-Vlaanderen.

43 reacties

  • Bert Boedts

    6 jaar geleden
    blijkbaar zijn hier een paar betweters die vergeten dat men ook redelijk snel achteruit kan rijden ,en ik hoop uit de grond van mijn hart ,dat de politie dit meer doet , dit is de enige taal dat sommigen verstaan ,het moet gedaan zijn met bepamperen ,chapeau voor die politieman
  • hug de de

    6 jaar geleden
    goed werk van de politie zulke mensen moeten gestopt worden ! veroordeling voor moodpoging en zelf opdraaien voor zijn medische kosten en aangerichte schade had ik graag gezien! maar ons gerecht kennende zal het wel helemaal anders uitdraaien!
  • Kathy Walraeve

    6 jaar geleden
    Komen er nu ook demonstraties van verontwaardigde linksen
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Er gaat een tijd komen dat gespuis terug gaat schieten. Zelfs gaat oordelen dat eerst schieten beter is. Dat zou dus een reden moeten zijn om daar spaarzaam mee om te springen.
  • Chris Van Leuven

    6 jaar geleden
    Guy Vermeulen draait oorzaak en gevolg om. Leef rustig verder in je droomwereld. Het ontwaken zal behoorlijk ruw zijn...