BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dienstverlening De Lijn ook vandaag nog verstoord door lange staking

Door de staking van vakbonden ACOD en ACLVB tegen de geplande hervormingen bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn zal de dienstverlening ook vandaag verstoord zijn. De hinder is het grootst op een aantal stadsnetten, en ook de kusttram ondervindt grote hinder.

21 reacties

  • Charel Jansens

    6 jaar geleden
    Sommigen hier pleiten er voor om de subsidie te verminderen , maar daar gaat het nu juist over door de Miljoenen vermindering de laatste jaren word er nog enkel op kap van personeel bespaard!!!!
  • censor

    6 jaar geleden
    Als je het openbaar vervoer gebruikt....je weet nooit wanneer je weer thuis bent, voor avonturiers.
  • Said Sabaouni

    6 jaar geleden
    Gisteren ik heb ongeveer 2 uur op' tram gewacht en ik was kwaad Ik heb taxi genomen naar huis was is niet goedkoop. proficiat voor de lijn bravo.
  • Norbert Corten

    6 jaar geleden
    De overheid blijft het openbaar vervoer aan prijzen en subsidiëren,maar de gewone dagdagelijkse reiziger met abonnement komt steeds bedrogen uit. Als ge weken of maanden op voorhand een ticket voor een bepaald concert of evenement reserveert ,dan kun je daar bovenop een taxi bestellen,die dan tot overmaat van ramp ook langere wachttijden wegens overbelasting hebben. Met dank aan De Lijn,NMBS,MIVB . Doe zo voort en prijs je maar uit de markt,privatiseren die boel.
  • Eduard Wynants

    6 jaar geleden
    En dan het openbaar vervoer maar promoten.staak zoals in azie iedereen gratis op de bus