© EPA-EFE

Bayern en Real Madrid vechten om voormalige smaakmaker Racing Genk

Bayern München zou zestig miljoen euro veil hebben om Leon Bailey weg te kapen bij Bayer Leverkusen. Dat schrijft de Amerikaanse sportzender ESPN zaterdag. Ook Real Madrid zou zijn zinnen hebben gezet op de ex-speler van Racing Genk.

Bailey trof dit seizoen in totaal twaalf keer raak met Leverkusen. De 20-jarige Jamaicaanse aanvaller kwam zo in de belangstelling van Bayern, maar de Duitse kampioen krijgt concurrentie uit Madrid. Zo zou Real de bekende voetbalmakelaar Jose Mendes ingeschakeld hebben om Bailey naar Santiago Bernabéu te halen. Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge liet vrijdag wel aan Bild verstaan dat zijn club diep in de financiële buidel wil tasten voor versterking. “Als we een speler echt willen, ook al kost die tachtig of negentig miljoen, zullen we ooit de sprong moeten maken”, verklaarde Rummenigge. “Of het dit jaar het geval zal zijn weet ik niet. Maar het is duidelijk dat het ooit zal gebeuren.”

Bailey voetbalde even in de jeugd van Racing Genk en maakte in 2015 zijn debuut in het eerste elftal. In 2017 verkaste hij naar Leverkusen.

© Photo News

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer