Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Texaanse politicus wil "minder deuren" na schietpartij: "Er zijn te veel ingangen op scholen"

Na alweer een dodelijke schietpartij op een Amerikaanse school blijft het argumenten regenen tussen voor- en tegenstanders van het vrije wapenbezit. Zelfs het argument dat er dit jaar al meer scholieren zijn gedood bij schietpartijen dan Amerikaanse militairen, haalt niets uit. De vicegouverneur van de staat Texas, waar de schietpartij gisteren plaatsvond, geeft zelfs eerder de deuren in de school de schuld dan de wapens. 

39 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    't Is ver gekomen als je in het leger veiliger bent dan op school.
  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    De gek, ook al bezeten van het linkse kronkelvirus. Wat gebeurt er wanneer je maar 1 uitgang hebt en zeer veel mensen willen daardoor? Die vertrappelen elkaar. Ik heb het gezien op National Geographic. Een deur is een gevaarlijk chokepoint.
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Republikeinen zijn de intelligentsten onder de hemel.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Als er wat meer in/uitgangen geweest waren in de Bataclan dan waren er waarschijnlijk minder doden gevallen in Parijs.
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    ha ja, 1 deur. Als het dan brandt, wordt iedereen levend geroosterd. Slimme man! Toch altijd weer een hele geruststelling, te weten dat het land gerund wordt door de crème de la crème. Ik zou eerst eens een poging doen om inside-the-box te denken, zolang dat niet lukt, zou ik het out-of-the-box toch maar overlaten aan mensen met iets meer verstand.