Malinovskyi en Trebel vechten een duel uit in de heenmatch van play-off 1. Genk won met 2-1.
Volledig scherm
Malinovskyi en Trebel vechten een duel uit in de heenmatch van play-off 1. Genk won met 2-1. © Johan Eyckens

PO1-preview van Anderlecht - Racing Genk: "Als je Anderlecht zag spelen, dan ben ik blij dat ze geen kampioen geworden zijn"

Play-off 1Voor zowel Anderlecht als Racing Genk staat er op de laatste speeldag nog heel wat op het spel, al hebben ze hun lot niet meer in eigen handen. Beide ploegen moeten zelf de drie punten pakken én rekenen op een goed resultaat op Mambourg of Jan Breydel. Wij blikken in deze preview vooruit met onder andere de visie van een ex-speler van beide clubs: Tom Soetaers. 

8 reacties

  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    Soetaers heeft hier wel dik gelijk, als je Anderlecht dit seizoen, bezig hebt gezien!! jaaah man kampioen onwaardig!!! ik heb voetbal gezien in de lagere klasse, dat 10 keer beter was!!! voor een pak minder geld, dat op het veld stond!!!
  • Mie Van Gestel

    6 jaar geleden
    Gert Lans,goed gezegd,waardeloze speler voor een waardeloze ploeg als Anderlecht.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Soetaerts is nóóit goed genoeg geweest om in het eerste elftal van rsca te spelen , was zelfs niet goed genoeg om bij clubke te spelen. En ook als commentator stelt hij niks voor , zijn mening is dus waardeloos !!!
  • frank hemmeryckx

    6 jaar geleden
    Schandalig dat deze ref nog mag fluiten. Conclusie : ze doen gewoon hun goesting en ondertussen vervalsen ze de competitie. Ocharme het Belgisch voetbal.
  • Herman Stroeken

    6 jaar geleden
    Als Standard tweede wil eindigen zorgt het er beter voor niet te verliezen in Charleroi. In deze Play-offs heeft Bram Van Driessche Standard al twee maal gefilikt, op Genk en vorige week thuis tegen Brugge. Als hij vandaag Anderlecht aan de tweede plaats kan helpen zal hij het waarschijnlijk ook niet laten. Onbegrijpelijk van de Voetbalbond dat dit creatuur Anderlecht-Genk mag fluiten.