Daily News
Volledig scherm
© Daily News

"Zij vieren royal weddings, wij begraven schoolkinderen"

De Amerikaanse krant Daily News opent vandaag met een niet mis te verstane boodschap. “Zij vieren royal weddings, wij begraven schoolkinderen”, staat er op de voorpagina te lezen. Daarmee trekken ze een parallel tussen het huwelijk van Meghan en Harry en de schietpartij in Texas.

59 reacties

  • Manuela Lespagnard

    6 jaar geleden
    Inderdaad, ik zie ook niet wat de moorden in Texas te maken hebben met een huwelijk in Engeland. Het is natuurlijk heel spijtig wat er in Texas in die school is gebeurt. Die kinderen en ouders zullen nu wel bang hebben om naar die school te gaan. En ik zie ook het nut niet van nog een koninklijke rijkdom te hebben, maar als ze daar graag hun belastingen aan geven, dan is dat hun goesting. Hadden het echtpaar Harry en Merkel dan moeten wachten om te trouwen en voor hoelang?
  • michel vandenhove

    6 jaar geleden
    ik pleit er voor dat elk huisgezin een wapen huis mocht hebben om zich te verdedigen maar wel een verbod om er mee op straat mee rond te lopen en na goed keuring van van de gemeente en zeker niet aan mensen die voor eender wat een veroordeling hebben opgelopen.... een mens heeft het recht zich te verdedigen en zijn gezin..
  • Jan Wuyts

    6 jaar geleden
    Er gaan, dank zij die waanzinnige mentaliteit van véél conservatieve Amerikanen, noch honderden kinderen sterven op school én op straat. Er is hoop, omdat de schoolgaande jeugd nu luidkeels haar stem laat horen. Ik hoop dat, eens stemgerechtigd, ze die "gewettigde" moordenaars van hun zetels zullen stemmen, en die "fake" vrijheid van wapenbezit weg zullen stemmen... inclusief de partij die dit al zolang tegenhoudt.
  • Miguel Leboucq

    6 jaar geleden
    Er waren evenveel schietpartijen onder Obama maar die kregen veel minder aandacht van de linkse media in de VS. De wapenverkoop is onder Obama verdrievoudigd, dus het is niet allemaal Trump zijn schuld
  • Rene Bervoets

    6 jaar geleden
    @ Louis Heyens: ji bent toch iemand die snapt wat er staat in die krant. Vrijwel alle andere reacties zijn geen reclame voor het doorsnee lezerspubliek hier.