Mensen leggen bloemen neer aan de middelbare school in Santa Fe waar vrijdag een 17-jarige student tien medeleerlingen neerschoot en tien anderen verwondden.
Volledig scherm
Mensen leggen bloemen neer aan de middelbare school in Santa Fe waar vrijdag een 17-jarige student tien medeleerlingen neerschoot en tien anderen verwondden. © AFP

Moeder deelt hoe haar dochter de schietpartij in Texaanse school overleefde: “Ze lag op de vloer naast haar dode klasgenoten”

“De langste dag van mijn leven”, zo beschrijft Deedra Van Ness afgelopen vrijdag. Die dag ging haar 15-jarige dochter Isabelle naar school in Santa Fe, waar ze getuige was van de schietpartij waarbij tien dodelijke slachtoffers en vele gewonden vielen. Isabelle kon zich verschuilen in een kast en overleefde het bloedbad. Op zaterdag schreef haar moeder de gebeurtenissen van zich af in een open brief op Facebook.

4 reacties

  • Ben De Staercke

    6 jaar geleden
    eddy inghels en daarmee verdwijnen alle 300 milj geregistreerde en n veelvoud ongeregistreerde wapens als sneeuw voor de zon? In slogans praten is makkelijk maar de realiteit is n pak anders.
  • Gino De Neef

    6 jaar geleden
    Dank zij de DEMOCRATS die de scholen wapenvrij maakten en nu zich verzetten tegen het bewapenen van leerkrachten. 98 percent van dergelijke shietpartijen is in gun free zones.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Voor 't leven getekend ! En de NRA, zij gingen door met hun onzin.
  • eddy inghels

    6 jaar geleden
    1 moment politieke moed, schaf het2nd amendment af, dateert van de tijd van de far west