© Photo News

Housemuziek, een 'ondeugende' speech van prins William en vuurwerk: het feestje van prins Harry en Meghan Markle ging de hele nacht door

Na alle ceremoniële plichtmatigheden trakteerden prins Harry en Meghan Markle hun genodigden op zaterdagavond op een spetterend huwelijksfeest. De feestelijkheden zouden tot de vroege uurtjes doorgegaan zijn, met een 'ondeugende' speech van prins William, 'dirty burgers' op de menukaart, housemuziek die uit de boxen schalde en het verplichte vuurwerk.

VVA

De genodigden op het avondfeest van prins Harry en Meghan Markle beleefden ongetwijfeld de tijd van hun leven. Volgens Britse media zou het huwelijksfeest van prins Harry en Meghan Markle tot de vroege uurtjes zijn doorgegaan en werd het een knaller van formaat. Tijdens de receptie in Frogmore House zou prins William een ondeugende speech hebben gegeven, waarbij hij de talrijke stunts uit het roemrijke verleden van de 'party prince' niet schuwde.

Meghan Markle zou vervolgens ook de koninklijke familie bedankt hebben voor hun warme welkom en ook prins Charles liet zich van zijn meest charmante kant zien. Volgens één gast vertelde hij het volgende: "Ik heb Harry flesjes gegeven en zijn luiers verschoond. Hij is toch goed op zijn beide voetjes terecht gekomen."

Daarna volgde het formele diner, georganiseerd en betaald door prins Charles. Na de muzikale omkadering van Elton John kwam dj Sam Totolee, die een grote favoriet is bij de Britse beau monde en ook de muziek verzorgde op het huwelijksfeest van Pippa Middleton, de favoriete dansplaatsjes van prins Harry draaien. Op het feest achteraf stonden onder meer cocktails met de toepasselijke naam 'When Harry Met Meghan' en 'dirty burgers' op het menu. De avond werd ook opgeluisterd met een schitterend vuurwerkspektakel boven het historische domein. De openingsdans was volgens Britse media I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston.

Naar verluidt zouden de feestgangers nadien nog afgezakt zijn naar de favoriete hotspot van de Britse celebrities, Chiltern Firehouse, en een private woonst in Chelsea voor een afterparty.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer