BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ricardo Sa Pinto neemt afscheid als trainer van Standard: "Ik hou te veel van deze club om niet als vrienden uit elkaar te gaan"

StandardOp een persconferentie snel na de draw van Standard op Charleroi (0-0) heeft Ricardo Sa Pinto bevestigd dat dit zijn laatste match als trainer van de Rouches was. De Portugees bezorgde de club na de bekerzege tegen Genk ook een bijzonder knappe tweede plaats in Play-Off 1 en een ticket voor de derde voorronde van de Champions League, maar wordt vervangen door zo goed als zeker Michel Preud'homme.

79 reacties

  • j hm

    6 jaar geleden
    De ene irritante vervangt de andere.. gelukkig zijn er nog trainers zoals Dury, Vanderhaegen, Clement, Mazu etc die geen theater nodig hebben!
  • grootaert rené

    6 jaar geleden
    Preudhomme IS zeker GEEN goede trainer!Wel EEN goede doelman.S.Pinto zou jet zeker jeter doen bij Standard!
  • WILLY NAEGELS

    6 jaar geleden
    Bedankt Ricardo, U hebt 'de Rouches' weer bij de toppers gezet en hierdoor groot respect vergaard van andere opponenten! Hopelijk kom je ooit terug als trainer, deze Grote Meneer zullen we als Vurige Standardsupps niet gauw vergeten! Het ga je goed! RSCL Olééé!
  • Benny Vandenberghe

    6 jaar geleden
    Hey Coucke. Dit is het moment om een deal te doen
  • Marcel Bontinck

    6 jaar geleden
    Anderlecht smeet Vercauteren buiten na het behalen van titel en supercup.Ook Hugo Broos had een uitstekend palmares toen hij mocht opstappen.