De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

Onweer trekt over het land: boom verspert rijbaan in Schelle

Vanavond trekken enkele onweerachtige buien over ons land en het zuiden van Nederland. De buien verplaatsen zich traag en veroorzaken daardoor veel neerslag, meldt NoodweerBenelux. 

5 reacties

  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    @ André Lernout: "...want vrijdag geen zon gezien in Oost- Vlaanderen" . Knap van U dat ge heel O.V. afgereden zijt om te kijken of de zon toch nergens scheen! Mijn jongste dochter woont 8 km. van onze woning (in VL.Br) vandaan en ze vertrok bij ons in gietende regen, na +/-10 min. thuis aangekomen stuurde ze een Whatsapp met een foto van hun huis en straat ... KURKDROOG en vooral badende in de ZON. Om maar te zeggen dat ge op de verkeerde locatie woont, hé.
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Regio Kortrijk geen druppel regen gewaargeworden en ook helemaal geen onweer gehad , ik denk dat we hier veel geluk hebben gehad op de Pinksterfeesten . Ook nu ziet het weer er hier fantastisch uit en het ziet ernaar uit dat we regio Kortrijk terug zalig weer krijgen vandaag .
  • guy muis

    6 jaar geleden
    geen onweer gezien in deurne, wel veel regen maar das goed voor mijne hof!
  • Andr� lernout

    6 jaar geleden
    De voorspellingen voor dit Pinksterweekend waren nochtans gunstig. Wij lagen in een " voorlopig blijvend (3d) " hogedrukgebied. Maar eigenlijk was dit weeral een mispoes, want vrijdag geen zon gezien in Oost- Vlaanderen en sinds gisteren is een "onverwacht ?" lagedrukgebied de spelbreker, bedankt KMI voor de vakkennis.
  • Hilde

    6 jaar geleden
    Dan gaan mijn groenten nogal groeien