Mechele, Vanlerberghe en Cools met de kampioenentrofee.
Volledig scherm
Mechele, Vanlerberghe en Cools met de kampioenentrofee. © BELGA

'Perfect score' voor Mechele, die alle 3.600 minuten speelde: 'Volgend jaar hetzelfde doen'

Club BruggeZelfs een gebroken kaak kon hem de jongste matchen niet van het veld houden. Brandon Mechele onderstreepte zijn sterke seizoen door niet één speelminuut te missen: "De appreciatie die er nu is, doet deugd. Ik heb bewezen dat ik het ook kan."

7 reacties

  • Igor Devrieze

    6 jaar geleden
    Urdi en Gert, hoeveelste is jullie ploegje geworden dit sieozen? Al jullie fantastische voetballers ten spijt is er precies toch nog werk aan de winkel.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Voetbal is toch iets raars, Mechele moest weg bij Club want te traag, te weinig in duels, foute inspeelpasses enz... Dit seizoen komt hij terug en hij is de beste! We zullen zien in de CL hoe goed hij is en als Club onder druk komt (wat in Belgie nauwelijks gebeurt). Maar ere wie ere toekomt, dit seizoen was Brandon zeer goed!
  • andre govaert

    6 jaar geleden
    Brandon is de verpersoonlijking van "no sweat, no glory" Tot spijt van wie het benijdt ....
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Inderdaad een échte Brugge boy daar zolang in de weg lopen zonder te voetballen ! De goal van gisteren kwam er ook wéér door een flater van hem ! Het is iets om fier op te zijn !
  • Willem van Gullik

    6 jaar geleden
    Moet uniek zijn? Een speler die alle matchen van een volledige kompetitie speelde? Sterk! Dikke proficiat voor Brandon. Zeker als je ziet van waar hij is teruggekomen.