Tony Bloom.
Volledig scherm
Tony Bloom. © BELGAIMAGE

FT België: Versterking voor Waasland-Beveren - 'Beste gokker ter wereld' wordt hoofdaandeelhouder van Union - Standard gaat "als vrienden" uit elkaar met Sa Pinto

FT BelgiëHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

7 reacties

  • Fabrice Braccio

    6 jaar geleden
    Norbert Genk was zelf geen fluit waard tijdens de bekerfinale.Het was een slechte match met twee slechte ploegen.Clinton Mata had er de eerste helft twee keer kunnen afvliegen had de scheidsrechter uit de PROVINCIE Luik geel getrokken voor de vele vuile overtredingen van die rechtsback.Trouwens we hebben gezien wat Genk waard is als Standard (niet Standart , rudi) wel even op het gas gaat staan .Een droge 5-0 om de oren.
  • Johnny Cornitensis

    6 jaar geleden
    Volgens Norbert wordt Genk altijd en door iedereen belazerd maar volgens mij is het een gebrek aan grinta .
  • Werner Rummens

    6 jaar geleden
    Zal niet lukken vrees ik met of zonder Sa Pinto
  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    ben benieuwd hoelang MPH daar de lieveling zal zijn?? hij begint aan een onmogelijke droom!! nog beter doen dan Sa Pinto? ik zie dat niet direct gebeuren. weer dromen die ze bij Standart aan diggelen gooien. ze hebben daar toch een patent op hoor. ze willen wel, maar het mag niet!!! eeeeuh halooo.
  • Norbert Deploige

    6 jaar geleden
    Als ze de vallende ziekte maar niet krijgen zoals in de bekerfinale. Schandalig was dat met de luikse arbiter als hoogtepunt. Genk gewoonweg belazerd. Nu weer met Brugge Gent. Genk weer belazerd. Thuis Genk tegen Gent ........antivoetbal Gent , tijd rekken , twee rode kaarten wegens anslagen, Visser doodgewoon affuiten zonder tijd bij te rekenen . Punt gewoonweg gestolen wegens anti voetbal. En nu de grote ja uithangen dat ze Europees voetbal gehaald hebben. Schandalig gewoon.