Rv
Volledig scherm
© Rv

Rugzaktoeriste werd 30 jaar geleden vermoord teruggevonden in bos, nu zijn twee verdachten opgepakt

MoordDertig jaar geleden werd Inga-Maria Hauser vermoord teruggevonden. Het lichaam van de Duitse rugzaktoeriste (18) bleek gedumpt op een verlaten plek in een bos in de buurt van het Noord-Ierse dorp Ballycastle. Na hernieuwde belangstelling voor de zaak zijn nu twee verdachten opgepakt. Het gaat om mannen van 58 en 61 jaar.

7 reacties

  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    @Ghislain Globus, als jouw DNA op een lijk gevonden wordt, moet men ook kunnen aantonen dat je op de plaats delict was toen de feiten gepleegd werden, wat logisch is. Zo niet zou je makkelijk een moord in iemands schoenen kunnen schuiven, een voorbeeld: je pikt iemands vol gesnoten zakdoek en laat die achter naast het lijk. Zelfs het vinden van sperma in de vagina is geen rechtstreeks bewijs (te weinig plek omdat uit te leggen).
  • vangeel guido

    6 jaar geleden
    30 jaar geleden dan is het verjaard en zijn ze vrij.Kijk maar eens naar de dood van Lolita Brieger.
  • Luc De Clip

    6 jaar geleden
    Doet mij denken aan onderzoek "bende van Nijvel", een beetje publiciteit en plots een doorbraak en mogelijk daarna weer niets meer.
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Vreemd, geen enkel info waarom die werden opgepakt. Horen we nog een vervolg?
  • Pedro Vanbesien

    6 jaar geleden
    Indien ze een DNA onderzoek hebben gedaan, wil dat zeggen dat ze een DNA staal hadden. Nu hebben ze 2 verdachten, waar wachten ze nog op om de vergelijking te doen?