Medialaan
Volledig scherm
© Medialaan

Wandelaar ontdekt babylichaampje in struiken van Schaarbeeks park

In het Schaarbeekse Josaphatpark is maandagnamiddag het levenloze lichaampje van een baby ontdekt. Dat heeft het Brusselse parket bevestigd aan onze redactie. De doodsoorzaak en identiteit van het kind zijn nog niet bekend.

21 reacties

  • pierre robben

    6 jaar geleden
    Schaarbeek. Lijkt mij een aangename bestemming voor een leuk dagtripje. Met dank aan de ultralinkse potentaatjes.
  • Evelyne JACQUES

    6 jaar geleden
    Het wordt hoog tijd dat iedere gemeente een vondelingenschuif heeft én dat iedereen daarvan op de hoogte wordt gebracht! Dit zou een grote drempel wegnemen bij mensen die een ongewenst kind ter wereld brengen. In wat voor een tijd leven wij toch, hoe meedogenloos van die moeder die haar kindje daar in dat park gedumpt heeft als een stuk vuil... Ik hoop dat ze de ouders vinden en dat ze hun straf niet ontlopen. Rust in vrede, klein engeltje.
  • Lia Schuijt

    6 jaar geleden
    De pil gebruiken? Dit hoeft tegenwoordig niet meer ze. Ongelukje? Geef het dan af ter adoptie zal wel weer uit een zeker milieu komen waar anders meteen met messen iemand omgebracht wordt vanwege eerwraak of whatever.
  • Franciscus Eduardus Peeters

    6 jaar geleden
    Niks vondelingenschuif, als je kinderen maakt moet je er maar voor zorgen en niet behandelen als vuilnis. Hopelijk vinden ze de ouders en krijgen die een zware straf voor moord.
  • kris verbeek

    6 jaar geleden
    Naar mijn weten is er maar 1 vondelingenschuif en dat is in Antwerpen. Maar waarom dat babytje niet achterlaten bij een ziekenhuis? Maar gewoon het kind doden of laten sterven kan toch niet de bedoeling zijn. Er zijn genoeg kinderloze mensen die maar al te graag een babytje zouden willen adopteren.