© Facebook

Jongeman uit Schilde spoorloos na verjaardagsfeest

De 25-jarige Didier Bartholomeus uit Schilde is bij de politie opgegeven als vermist. Hij is het laatst gezien aan discotheek The Villa in Antwerpen. “Familie en vrienden zijn erg ongerust”, schrijft Marijke Bogaert op haar Facebookpagina.

dst

Didier vierde samen met Marijke zijn verjaardag in discotheek The Villa op het Eilandje. Plots was hij verdwenen. Zijn vrienden hebben sindsdien niets meer van hem gehoord.

Volgens de vrienden van Didier is er rond 5 uur nog een vechtpartij aan de dancing geweest. Maar het is niet bekend of Didier daarbij betrokken was, en of er een verband is met zijn verdwijning. “Het is echt heel bizar en het is ook niets voor Didier om zomaar plots te verdwijnen”, zegt Marijke.

Het parket bevestigt de verdwijning en bestempelt ze als onrustwekkend. “Voorlopig worden alle pistes opengehouden”, aldus woordvoerder Ken Witpas. “Het onderzoek loopt.”

Vanmiddag is er een lichaam van een man gevonden in het Asiadok, maar voorlopig wijst niets erop dat het om de vermiste Didier Bartholomeus gaat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer