BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Anderlecht plukt Nkaka weg bij Oostende en leent hem uit aan... Oostende

AnderlechtMarc Coucke blijft vissen in de vijver die hij het best kent. Anderlecht staat op het punt om middenvelder Aristote Nkaka (21) van KV Oostende over te nemen, om hem vervolgens meteen opnieuw uit te lenen aan de kustploeg.

59 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    @mark didden, en Mat Rits is dan wel een topper voor clubke? Jaja, die zal hen wel door de champions league helpen. Verhaeghe zal moeten punten kopen.
  • mark didden

    6 jaar geleden
    Rsca de topploeg van dit en van de komende jaren. Ze spreken altijd maar over het aantal behaalde titels, ik zou zeggen geniet er nog van want het gaat nu vele jaren duren. Hoe je ook draait of keert rsca is kvo. En soms zullen ze po1 halen en andere jaren zullen ze in po2 moeten krabben. Maar soit ik begrijp niet dat er spelers gehaald worden van de Belgische competitie. Er is geen enkele in België die er bovenuit steekt. En dan moeten ze nog el gaan spelen. Weer 0 punten. Armzalig belgie
  • Peter Debrouwer

    6 jaar geleden
    Inderdaad @Christiaan Goethals, Anderlecht blijft de corrupste ! En zal dat blijven ! Met Coucke blijkbaar nog meer dan ooit tevoren.
  • Peter Debrouwer

    6 jaar geleden
    Dus zoals verwacht zwaait Coucke nog steeds de scepter in twee clubs. Tja, als je bij rsca werkt mag je nu eenmaal meer dan een ander hé !
  • Robert VAN LAERE

    6 jaar geleden
    De volgende competitie is nog niet begonnen maar Koekenbak heeft de ganse boel reeds belazerd en vervalst. toch duidelijk dat hij er 2 clubs op nahoudt en bepaald wat er gebeurt. Vals zeikerd !!