Een vrouw bekijkt de foto's van Hitlers gebitsresten op een tentoonstelling in Moskou in 2000.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vrouw bekijkt de foto's van Hitlers gebitsresten op een tentoonstelling in Moskou in 2000. © epa

Complottheorieën rond Hitlers dood kunnen voorgoed de prullenbak in

De complottheorieën rond de dood van Adolf Hitler kunnen voorgoed de prullenbak in. Westerse wetenschappers hebben voor het eerst zijn stoffelijke resten kunnen onderzoeken, en zij hebben met zekerheid vastgesteld dat de Duitse nazileider in 1945 in Berlijn zelfmoord heeft gepleegd.

9 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    En al die gegevens zullen ze daar niet zelf geplaatst hebben om het onderzoek te misleiden, de onderzoeken bevestigen alleen wat ze bedoelt waren te bevestigen, dat de persoon die gevonden werd de persoon was van die gegevens meer niet. Zo stom waren de Duitsers niet en ze waren zeer goede planners dus.
  • Geno H

    6 jaar geleden
    Dus alle andere hooggeplaatsten zijn weggeraakt en hij niet? Zever in pakskes...
  • Hans Plas

    6 jaar geleden
    Een studie gefinancierd door wie? Juist!
  • Filip Van Holsbeeck

    6 jaar geleden
    Er zullen er altijd zijn die het niet willen geloven. Er zijn nog steeds heldere geesten die niets geloven van de maanlanding, niet geloven dat de aarde rond is of er van overtuigd zijn dat de evolutietheorie zever is. Mensen zoals Ivo en Febe die nog nooit gehoord hebben van DNA onderzoek.
  • Elise Van Damme

    6 jaar geleden
    Die resten werden trouwens in het verleden al ontkracht van Hitler te zijn geweest. Sommige andere 'experts' en wetenschappers waren van mening dat deze resten van een vrouw waren. Dus ja, wat valt er te bewijzen? De waarheid zullen we nooit weten.