Sven Taeldeman, Gents schepen van Stadsontwikkeling (sp.a)
Volledig scherm
Sven Taeldeman, Gents schepen van Stadsontwikkeling (sp.a) © Wannes Nimmegeers

Gents stadsbestuur ontkent gesjoemel bij stadsontwikkelingsbedrijf

Sven Taeldeman, Gents schepen van Stadsontwikkeling (sp.a), zegt dat er geen strafrechtelijke feiten zijn gepleegd bij de aanbesteding van drie Gentse stadsontwikkelingsprojecten. Algemeen directeur Didier Nachtergaele van stadsontwikkelingsbedrijf SoGent stapte enkele dagen geleden naar de onderzoeksrechter in een zaak die al maanden aansleept. Maar het stadsbestuur ontkent de beschuldigingen van valsheid in geschrifte, favoritisme en gesjoemel binnen het stadsontwikkelingsbedrijf formeel.

32 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Tom Faes is de 50 MILJOEN EURO die Monika Deconinck plots verloren is geraakt al terug gevonden.Tommeke in Gent kunnen ze zo nog 25 onzorgvuldige zaken opnoemen Ghelamco is er ook zo een.Bart D W kan zich maar een cola zero permitteren socialisten zuipen champagne met emmers.De socialisten zijn en blijven de corruptste Tommeke maar ne blinde ziet zoiets niet.
  • Pierre Vanden Meersschaut

    6 jaar geleden
    Aanrader: op de website van Cumuleo staat het aantal mandaten van politici. In Gent blinken de sossen quasi zonder uitzondering uit door het aantal mandaten, zo ook Sven Taeldeman en de koning wat dat betreft is een Groene, meer dan vijftig, pas mal he.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Wat had je gedacht, dat de socialisten gingen bekennen dat ze gesjoemeld hadden ? De leugen regeert al decennia in Gent.
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    En vastgoedschandaal in het mooie progressieve Geint ? Dat kan niet.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Nu zijn de feiten bewezen. Benieuwd of Termont vandaag zijn ontslag gaat geven.