AFP
Volledig scherm
© AFP

Mark Zuckerberg aangekomen in Brussel, klaar om het boetekleed aan te trekken: "Ik verwacht dat het Europees Parlement hem zal doen zweten"

Mark Zuckerberg is in ons land. De Facebook-topman zal dadelijk in het Europees Parlement opnieuw excuses aanbieden voor de rol van zijn bedrijf in het misbruik van privégegevens van gebruikers in het schandaal rond Cambridge Analytica. De Europarlementsleden willen Zuckerberg het vuur aan de schenen leggen. In de aanloop naar de hoorzitting hebben activisten actiegevoerd op het Schumanplein.

7 reacties

  • Clement Alfons

    6 jaar geleden
    En gezweet dat hij heeft... om niet te beginnen te lachen. Is toch fijn van hem dat hij speciaal naar Brussel komt om zijn middelvinger op te steken bij de EU
  • Benny Winters

    6 jaar geleden
    Toppunt van onkunde door de EU. Beslissen hoeveel lawaai een stofzuiger mag maken kunnen ze nog, maar daar houd het dan ook op.
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Hij heeft nogal gezweet, amai. De EU was hulpeloos, net als in elk dossier. Die graaiende bende kan werkelijk niets. Zuckerberg besliste dat het tijd was en weg was hij. Wat een klucht is de EU toch.
  • adam naaktgeboren

    6 jaar geleden
    Een van de rijkste van de wereld lacht met de stad België. Met geld kan alles.
  • marc de peuter

    6 jaar geleden
    Parlement stemt wetten die dit mogelijk maken.en nu weten ze van niets.waarom betalen wij die zoveel.