De Ghelamco-arena in Gent.
Volledig scherm
De Ghelamco-arena in Gent. © Wannes Nimmegeers

Gebruik Ghelamco-skybox doet opnieuw stof opwaaien in Gentse gemeenteraad

In Gent heeft de skybox in de Ghelamco-arena opnieuw politiek stof doen opwaaien. Begin dit jaar gaf het Gentse stadsbestuur aan welke leden van die loge gebruik hadden gemaakt. Maar bij twee bezoeken door schepen van Financiën Christophe Peeters (Open Vld) werd de gebruiker "AA Gent" opgenomen. "We zijn voorgelogen", klinkt het bij de oppositie. Peeters geeft toe dat de match beter op een andere manier was vermeld.

16 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Het is wel een blauwe OVLD schepen, vanaeken jokke. Zit die partij niet in de regering samen met de N-VA. De uitleg van Termont klinkt redelijk. Maar blijkbaar gaat de kiesstrijd verder op basis van spijkers op laag water zoeken.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Voor de Gentse socialisten is de skybox the limit.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    De eerste plaats van België is sjoemelstad GENT.Omwille van Privacy redenen wie die mensen in Gent nog gelooft moeten zo zot zijn als Guido Bervoets en Tom Faes.Die geloven elke leugen van groen en socialisten.
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    En hoeveel van dergelijke zaken zou de burgemeester en Co daar nog in hun zakken gestoken hebben. Ze kunnen nog niet eens een lijst van de aanwezigen bijhouden zoals het hoort. Maar ja van welke partij is die dan weer???? juist...……..
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Weer de stad van Termont? Waar Rood en Groen het zo goed met mekaar vinden? NVA wordt constant aangevallen, alle andere partijen hebben constant schandalen..