Een Tesla Model 3.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Tesla Model 3. © AP

"Grote gebreken" bij Tesla Model 3: te lange remafstand, te harde vering en gierende wind op de snelweg

De problemen blijven zich opstapelen voor Tesla's nieuwe, "meer betaalbare" Model 3. Consumer Reports, een invloedrijke Amerikaanse consumentenorganisatie, heeft "grote gebreken" ontdekt tijdens tests met de elektrische auto. 

42 reacties

  • Koen Vercammen

    6 jaar geleden
    Op 12 uur een update, dus die bug is gevonden, er is een release gemaakt, ze hebben releasetesten gedaan en dan hebben ze verschillende wegtesten op droog en nat wegdek gedaan? Ben ik de enige die dit ongeloofwaardig vind en denkt dat de eigenaars weer proefpersoon spelen. Tesla heeft trouwens de beta stage overgeslagen omdat ze dit niet nodig achte, met dit allemaal als gevolg
  • Jef Pauwels

    6 jaar geleden
    Telly, je moet toch toegeven dat zulke dingen nu toch er niet mogen inzitten, deze fouten moet je toch zien als je de wagen als fabrikant zelf op de baan getest hebt lijkt me
  • telly Vancutsem

    6 jaar geleden
    voor de lange remafstand komt er een update over the air dit heeft elon musk 12u na het verschijnen van de commentt van consumer report gezegd. het geruis op de autosnelweg is door gebruik te maken van een nieuwe voorruit verholpen. Welke autobouwer doet sneller???
  • Dirk Sonck

    6 jaar geleden
    Onlangs in eenTesla gezeten en dat viel dik tegen. Daarna naar Audi gereden en een Audi Q7 e-tron gekocht. Veel beter afgewerkt, veel betrouwbaarder en ook nog eens voordeliger.
  • Marco Debart

    6 jaar geleden
    Al die auto ingenieurs er ooit al eens over nagedacht waarom een geitje of een kevertje zo een goede auto's waren (nog altijd zijn) ?